Plauktu sistēmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

G & J, SIA, Logu un durvju ražotne, galdniecība

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

SIA “G&J” piedāvā pēc individuāla pasūtījuma ražotus logus, durvis, mēbeles, kāpnes u.c. Daudzo darba gadu laikā esam guvuši pieredzi un jaunas zināšanas, kas palīdz arī nestandarta projektu risināšanā. Esam zinoši savā nozarē un katru klienta pasūtījumu realizējam ar maksimālu atdevi, lai klientam sniegtu tikai to labāko. Mēs jūsu ideju spēsim pārvērst realitātē, tāpēc savus jautājumus uzticiet tikai profesionāļiem.

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles. Iegāde:

Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu jūs varat, rakstot e-pastu vai zvanot. Pēc pasūtījuma noformēšanas 24 stundu laikā uz jūsu norādīto e-pasta adresi jūs saņemsit apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1. līnija 27, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Profcentrs, SIA

Ventspils 63A, Rīga LV-1046
Produkcija: ✓ CERESIT

Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi

✓ DEN BRAVEN

Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti

✓ FLUGER

Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs

✓ MEFFERT

Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi

✓ NMC

Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme

✓ EJOT

Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes

✓ MARKOFLEX

Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi

✓ VINCENTS

Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46C, Jelgava LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu.